Magántanárok, nyelvtanárok, jegyzetek és érettségi tételek keresője | WHYz

MAGÁNTANÁROK, TANÁROK, NYELVTANÁROK, TANULÁS, KORREPETÁLÁS

A WHYz egy online platform, amely összeköti a tanulni vágyó diákokat magántanárokkal, és online piacteret üzemeltet oktatóanyagok adás-vételére specializálódva. 

További információ, regisztráció a honlapon: https://www.whyz.hu/

Mi a WHYz-nál hiszünk abban, hogy ezeket a tevékenységeket egy transzparens környezeten belül a minőségre fókuszálva valósítjuk meg, időt és energiát megtakarítva a tanulóinknak. Így a tanulók azzal tölthetik az idejüket, ami a legfontosabb, a tudás elsajátításával.

share3_0.jpg

Magántanárt keresel?

Diák vagy és korrepetálásra, felzárkóztatásra lenne szükséged? Nyelvtanuláson gondolkozol, esetleg lemaradtál a tananyagban, ezért matektanárt, angol tanárt keresel?

Használd az ingyenes magántanár-keresőnket, ahol több száz tanár várja a lelkes diákokat. Nálunk megtalálod a hozzád illő tanárokat, legyen szó humán, reál vagy egyéb tárgyakról, mint az angol nyelv, a matek, vagy a kémia. Tanulhatsz diákoktól és képzett oktatóktól is, mindezt díjmentesen!

Magántanárként oktatást vállalnál?

Szívesen kipróbálnád magad magántanárként, de még nem találtál minőségi platformot, ahol feladhattad volna a hirdetésed? Korrepetálnál, szeretnél segítenél másoknak felzárkózni, vagy idegen nyelvet tanulni?

Légy részese a kiváló közösségünknek, taníts nálunk akár online is! Vágj bele és oktass azt, ami kedves a szívednek. Legyen szó matek, idegen nyelvek, fizika, kémia vagy egyéb tantárgyakról, mint a zene vagy az e-sport. Itt mindent taníthatsz.

Jegyzetet vásárolnék

Érettségire vagy egyetemi vizsgára készülsz? Válassz kézzel írott, gépelt, pontokba szedett vagy folyóírású jegyzetet. Keress akár intézmények, szakok és értékelések alapján. A tuti jegyzettel indulhat is a készülés!

Passzív jövedelemre vágysz vagy egy jó célt szolgálnál jegyzeteiddel?

Tölts fel saját jegyzeteid és keress akár már ma! Érd el a gimnazistákat, egyetemistákat és a tanulni vágyó embereket.

Tankönyvet adnál vagy vennél?

A könyv adás-vétel díjmentes a WHYz oldalán, hiszen mi csak összekötjük a tanulni vágyókat azokkal, akik tovább adnának könyveiken!

További információ, regisztráció a honlapon: https://www.whyz.hu/